Comunitats
de veïns
(API)

Jardineria

Realitzem manteniment i gestió de jardins en comunitats de veïns, urbanitzacions i edificis. Decora i millora l’entorn de la teva comunitat amb JV4 Jardiners, nosaltres ens encarreguem de tot perquè puguis continuar brindant una gestió cuidada a les teves comunitats i edificis de clients.

Manteniment

Una bona imatge de la comunitat de veïns, és diferencial i distintiu. És sempre recomanable que el jardí de la mateixa estigui ben atès i cura. En JV4 Jardiners, ens encarreguem de cuidar el teu jardí, mantenir-lo, acaronar-lo. Amb tot allò que sigui necessari: males herbes, control de plagues, replantació, instal·lació i manteniment de sistemes de reg…

 

Els nostres Serveis

Comunitat veïns

Realitzem manteniment i gestió de jardins en comunitats de veïns, urbanitzacions i edificis.

Empreses

Servei de manteniment de Jardins en Edificis Corporatius en espais públics i privats.

Particulars

Els nostres serveis podran donar-te solucions i ajudes per a mantenir de la millor de la manera les plantes i l'entorn del teu habitatge.

Gestió de projectes

Assessorament personalitzat, aprofitant al màxim el teu espai i utilitzant les espècies vegetals més adequades. I construcció del jardí.

POSA'T EN CONTACTE

934 563 322

C/ Alfons XII 155, Local 08912 Badalona Barcelona, SPAIN

T'ajudem a crear el jardí dels teus somnis

Si tens una necessitat per al teu jardí, el nostre equip s'encarregarà de tot. T'assessorem tenint en compte totes les necessitats, adequant-les a les característiques de l'entorn i a les espècies vegetals.

Abrir chat
¡Hola! 👋
¿En qué podemos ayudarte?