Empreses

Manteniment de Jardins en Edificis Corporatius i altres Instal·lacions

Tenir un servei de jardineria per a la teva empresa és de vital importància, per això cal comptar amb els millors professionals. En JV4 Jardiners – Jardineria Barcelona ens ocupem de crear el jardí de la teva empresa, en el cas que no tinguis un jardí adequat, i de mantenir-lo impecable per a millorar la imatge de la vostra companyia.

Un jardí ben cuidat aporta un toc de distinció i de qualitat respecte als teus competidors. Control de males herbes, control de plagues, podes i tasques d’embelliment, manteniment de la gespa artificial…

Treballem mantenint espais verds públics i privats: Jardins d’edificis, empreses, comunitats de veïns, hotels, piscines, clubs… A més, per a les empreses que així ho requereixin oferim els nostres serveis de: Poda en altura, control de plagues, assessorament tècnic, neteja de parcel·les, assessorament tècnic, etc.

Els nostres Serveis

Comunitat veïns

Realitzem manteniment i gestió de jardins en comunitats de veïns, urbanitzacions i edificis.

Empreses

Servei de manteniment de Jardins en Edificis Corporatius en espais públics i privats.

Particulars

Els nostres serveis podran donar-te solucions i ajudes per a mantenir de la millor de la manera les plantes i l'entorn del teu habitatge.

Gestió de projectes

Assessorament personalitzat, aprofitant al màxim el teu espai i utilitzant les espècies vegetals més adequades. I construcció del jardí.

POSA'T EN CONTACTE

934 563 322

C/ Alfons XII 155, Local 08912 Badalona Barcelona, SPAIN

T'ajudem a crear el jardí dels teus somnis

Si tens una necessitat per al teu jardí, el nostre equip s'encarregarà de tot. T'assessorem tenint en compte totes les necessitats, adequant-les a les característiques de l'entorn i a les espècies vegetals.

Abrir chat
¡Hola! 👋
¿En qué podemos ayudarte?