Obra
i manteniment
de jardins

Paisatgisme

Modificar les característiques visibles, físiques i anímiques d’un espai, tant rural com urbà, entre les quals s’inclouen: els elements vius, és una de les tasques del paisatgisme.

Manteniment de Jardins

Comptem amb un equip experimentat de col·laboradors en disseny i en la construcció de jardins. Treballem amb propostes a mesura per al teu jardí segons els teus gustos o necessitats: Dissenyo espais oberts o en espais tancats o interiors, jardins grans o petits, jardins moderns, clàssics, sostenibles… Assessorament personalitzat, aprofitant al màxim el teu espai i utilitzant les espècies vegetals més adequades. I construcció del jardí.

 

Coordinació
i gestió tècnica
de projectes

El nostre personal especialitzat t’ajudarà a dur a terme del teu projecte, assistint-te el desenvolupament del mateix sobre el terreny. Ajudant-te a analitzar elevacions o llits d’aigua; els elements humans, com a estructures, edificis o altres objectes materials creats per l’home; els elements abstractes, com les condicions climàtiques i lluminoses, etc.

 

Els nostres Serveis

Comunitat veïns

Realitzem manteniment i gestió de jardins en comunitats de veïns, urbanitzacions i edificis.

Empreses

Servei de manteniment de Jardins en Edificis Corporatius en espais públics i privats.

Particulars

Els nostres serveis podran donar-te solucions i ajudes per a mantenir de la millor de la manera les plantes i l'entorn del teu habitatge.

Gestió de projectes

Assessorament personalitzat, aprofitant al màxim el teu espai i utilitzant les espècies vegetals més adequades. I construcció del jardí.

POSA'T EN CONTACTE

934 563 322

C/ Alfons XII 155, Local 08912 Badalona Barcelona, SPAIN

T'ajudem a crear el jardí dels teus somnis

Si tens una necessitat per al teu jardí, el nostre equip s'encarregarà de tot. T'assessorem tenint en compte totes les necessitats, adequant-les a les característiques de l'entorn i a les espècies vegetals.

Abrir chat
¡Hola! 👋
¿En qué podemos ayudarte?