Servei a particulars

Manteniment de Jardins

Sigui com sigui la teva llar, un pis o una casa amb jardí, els nostres serveis podran donar-te solucions i ajudes per a mantenir de la millor de la manera les plantes i l’entorn del teu habitatge. Ens apassionen els jardins, cuidem i acaronem tot el que fem.

Cada llar necessita el seu jardí

Troba el jardí ideal per a la teva llar

Deixa el teu jardí a les nostres mans

Tala i poda en altura

Per al manteniment de les plantes, arbres i arbustos duem a terme treballs de poda i tala, en funció de l’època.

Els arbres poden de manera sobtada convertir-se en un element perillós després d’una tempesta o han crescut més del que es preveu, per la qual cosa és necessari talar-los per a atallar la situació.

Comptem amb professionals especialitzats en podes d’altura i disposem de la maquinària necessària per a poder executar aquest tipus de treballs. A més realitzem tots els tràmits i permisos amb els organismes oficials per a dur-ho a terme.

Manteniment en general

En JV4 Jardiners som especialistes en el manteniment de tota mena de jardins. I la nostra passió sobre ells fa que cuidem cada detall perquè aquest impecable i saludable durant tot l’any.

Els nostres tècnics realitzen un estudi exhaustiu de cada treball de manteniment per a aconseguir un jardí en perfecte estat durant tot l’any, adaptant els requeriments naturals de cada espai i temporada de l’any.

Control de plagues

Realitzem una gestió integrada de plagues des del seu inici. Esbrinem què li passa a la teva planta i apliquem el tractament adequat. Utilitzem matèries actives poc nocives i la minimització de la utilització de matèries actives convencionals. Els nostres professionals compten amb el carnet d’aplicador de productes fitosanitaris.

Assessorament tècnic

En JV4 Jardiners t’assessorem sobre totes les teves qüestions: Dubtes sobre el teu jardí, preguntes sobre quines espècies vegetals són les més adequades, problemes que puguin sorgir en la teva gespa… Nosaltres t’ajudem!

Neteja i desbrossament de parcel·les

Mantenir terrenys, parcel·les i espais nets de restes de poda, vegetació i males herbes, sigui per un aspecte estètic com per seguretat és un dels nostres serveis. Cal destacar que és responsabilitat del propietari mantenir en condicions l’espai per a no ser sancionat per l’ajuntament, comptem amb un servei especifico de neteja i desbrossament de parcel·les i terrenys.

Instal·lació i control de reg

 

Dissenyem i instal·lem el sistema de reg més adequat per al teu jardí. Dimensionem la instal·lació,  automatitzant tant com sigui necessari, fins i tot amb control via tecnologia digital.

La instal·lació de reg automàtic representa una opció cada vegada més emprada, ja que resulta molt eficient i òptim quant a racionalitzar l’ús de l’aigua, a més d’aportar comoditat al manteniment.

Els nostres Serveis

Comunitat veïns

Realitzem manteniment i gestió de jardins en comunitats de veïns, urbanitzacions i edificis.

Empreses

Servei de manteniment de Jardins en Edificis Corporatius en espais públics i privats.

Particulars

Els nostres serveis podran donar-te solucions i ajudes per a mantenir de la millor de la manera les plantes i l'entorn del teu habitatge.

Gestió de projectes

Assessorament personalitzat, aprofitant al màxim el teu espai i utilitzant les espècies vegetals més adequades. I construcció del jardí.

POSA'T EN CONTACTE

934 563 322

C/ Alfons XII 155, Local 08912 Badalona Barcelona, SPAIN

T'ajudem a crear el jardí dels teus somnis

Si tens una necessitat per al teu jardí, el nostre equip s'encarregarà de tot. T'assessorem tenint en compte totes les necessitats, adequant-les a les característiques de l'entorn i a les espècies vegetals.

Abrir chat
¡Hola! 👋
¿En qué podemos ayudarte?