Comunitats
de veïns
(API)

Realitzem manteniment i gestió de jardins en comunitats de veïns, urbanitzacions i edificis. Decora i millora l’entorn de la teva comunitat amb JV4 Jardiners, nosaltres ens encarreguem de tot perquè puguis continuar brindant una gestió cuidada a les teves comunitats i edificis de clients.

Manteniment de Jardins en Edificis Corporatius i altres Instal·lacions

Tenir un servei de jardineria per a la teva empresa és de vital importància, per això cal comptar amb els millors professionals. En JV4 Jardiners – Jardineria Barcelona ens ocupem de crear el jardí de la teva empresa, en el cas que no tinguis un jardí adequat, i de mantenir-lo impecable per a millorar la imatge de la vostra companyia.

Manteniment de Jardins

Sigui com sigui la teva llar, un pis o una casa amb jardí, els nostres serveis podran donar-te solucions i ajudes per a mantenir de la millor de la manera les plantes i l’entorn del teu habitatge. Ens apassionen els jardins, cuidem i acaronem tot el que fem.

Coordinació i gestió tècnica de projectes

El nostre personal especialitzat t’ajudarà a dur a terme del teu projecte, assistint-te el desenvolupament del mateix sobre el terreny. Ajudant-te a analitzar elevacions o llits d’aigua; els elements humans, com a estructures, edificis o altres objectes materials creats per l’home; els elements abstractes, com les condicions climàtiques i lluminoses, etc.

POSA'T EN CONTACTE

934 563 322

C/ Alfons XII 155, Local 08912 Badalona Barcelona, SPAIN

T'ajudem a crear el jardí dels teus somnis

Si tens una necessitat per al teu jardí, el nostre equip s'encarregarà de tot. T'assessorem tenint en compte totes les necessitats, adequant-les a les característiques de l'entorn i a les espècies vegetals.

Abrir chat
¡Hola! 👋
¿En qué podemos ayudarte?