Sobre nosaltres

Des de 1992 oferim als nostres clients el coneixement,
l’experiència, el compromís i la professionalitat

La Jardineria al seu servei

JV4 Jardiners som una empresa de jardiners a Barcelona amb més de 25 anys d’experiència. Des de 1992 oferim als nostres clients el coneixement, l’experiència, el compromís i la professionalitat en el món de la jardineria.

Alguns dels nostres serveis:

Disseny i construcció de jardins

Manteniment de jardins i plantes

Poda en altura

Assessorament tècnic

Reformes de jardins

Si tens una necessitat per al teu jardí, el nostre equip s’encarregarà de tot. T’assessorem tenint en compte totes les necessitats, adequant-les a les característiques de l’entorn i a les espècies vegetals. Les nostres propostes són úniques i estan dissenyades a mesura de cada client, perquè cada jardí és especial i diferent.

Oferim serveis a: empreses, particulars, col·legis, comunitats, clubs esportius… Contacta amb nosaltres i consulta tots els serveis que oferim, estarem encantats d’ajudar-te a cuidar del teu espai exterior.

Si tens una necessitat per al teu jardí, el nostre equip s’encarregarà de tot.

T’assessorem tenint en compte totes les necessitats, adequant-les a les característiques de l’entorn i a les espècies vegetals. Les nostres propostes són úniques i estan dissenyades a mesura de cada client, perquè cada jardí és especial i diferent.

POSA'T EN CONTACTE

934 563 322

C/ Alfons XII 155, Local 08912 Badalona Barcelona, SPAIN

T'ajudem a crear el jardí dels teus somnis

Si tens una necessitat per al teu jardí, el nostre equip s'encarregarà de tot. T'assessorem tenint en compte totes les necessitats, adequant-les a les característiques de l'entorn i a les espècies vegetals.

Abrir chat
¡Hola! 👋
¿En qué podemos ayudarte?